Home ::: Apartmani ::: Brod ::: Foto ::: Kontakt

Na katu plave kuće se nalaze 3 potpuno nova apartmana. U svakog od njih se udobno može smjestiti 5 osoba. Površine su otprilike 33 m2. Apartmani se sastoje od potpuno opremljene kuhinje, stol i 4 stolice, tu je i sofa na razvlačenje na kojoj udobno mogu spavati 2 osobe. Tu se nalazi klima uređaj i tv sa satelitskim programima. Slijedeća prostorija je kupatilo sa tuš kabinom i zatim spavaće sobe sa velikim krevetom za dvije osobe i jednim manjim za jednu osobu. Iz sobe se izlazi na balkon. Uređenje je u smeđim tonovima, kupatilo je plavo.

U prizemlju se nalaze 2 apartmana i vrlo su slična, svaki ima svaj balkon, s time da južni apartman ima još jedan balkon. Svaki apartman ima po 35 m2; kuhinja i dnevni boravak su u jednoj prostoriji. Kuhinja je potpuno opremljena za svakodnevno korištenje, stol + 4 stolice, sofa (koja može poslužiti kao ekstra krevet za dvoje), te TV sa satelitskim programima. Spavaća soba ima veliki dupli krevet za dvije osobe i jedan manji za jednu osobu. Apartmani su klimatizirani. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom. Uređeni su u plavo-smeđem stilu.

Naš studio se nalazi na prvom katu naše obiteljske kuće, ima 25 m2, prostor za spavanje (veliki bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu), opremljena kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Tu se nalazi TV sa satelitskim programima i ugrađenim klima uređajem. Uređen je u roza-smeđem tonu.

Naša apartmani i naš studio su kompaktni i vrlo praktični. Svi su prostrani, a prostor u njima je dobro iskorišten. Studio ima poseban ugođaj naročito za one koji su zaljubljeni.Nalazimo se 3 km istočno od Marine i 8 km zapadno od Trogira. Od plaže smo udaljeni 5 minuta lagane šetnje (150 m). Poljica su relativno mlado selo.

Predstavljaju idilično mjesto za odmor. Odavde je lako posjetiti svaki grad u Dalmaciji kao jednodnevni izlet. Čak je i Dubrovnik udaljen samo 3 sata vožnje. Tijekom sezone tu se nalazi odličan restoran, nekoliko kafića, dvije trgovine i pekara. Udaljeni su 10 minuta od naših apartmana. U Marini se nalazi više manjih trgovina, dva supermarket, 3 pekare, pošta, brojni odlični restorani sa ugodnom atmosferom, bankomatom i mjenjačnicama takođe.